Lekkere verse frietjes zijn
nog maar het begin...
0495510033

De beste verse frietjes bij frituur Fritalicious uit Tongerlo

Els en Davy van Fritalicious verwelkomen u graag in hun frituur voor een lekkere snack en verse frietjes. In Tongerlo baten zij sinds begin 2018 hun eigen frituur uit, nadat zij maar liefst 10 jaar ervaring hebben opgedaan als frituristen. Als geen ander weten zij dus hoe verse frietjes gebakken moeten worden: kom beslist eens langs en oordeel zelf!

Lokale specialiteiten

Frituur Fritalicious in Tongerlo is dé place-to-be voor echte lekkerbekken: op de kaart vindt u er natuurlijk standaard verse frietjes, maar ook steppegras (fritgras), lekkere burgers en belegde broodjes (36cm). Met diverse warme en koude bereidingen – allen uit eigen huis – scoort deze frituur nog meer: stoofvlees, pasta’s… voor elke goesting staat er wel een smakelijk gerecht op de kaart. Al dat lekkers opeten kunt u uiteraard thuis doen, maar ook in de zaak zelf of op het zomerterras (er is parking voor de deur). Vanaf 30€ levert Frituur Fritalicious bovendien aan bedrijven en dat in de ganse regio van Westerlo.  

Topkwaliteit van begin tot eind

Bij Frituur Fritalicious merkt u onmiddellijk waar het om draait: lekkere frietjes, de beste dagverse ingrediënten, een vlotte en vriendelijke bediening, korte wachttijden en natuurlijk een goede portie lekker eten en drinken! Blijf zeker op de hoogte van alle promoties en profiteer van alle extra voordeel bij uw bestelling. Heeft u nog vragen? Stel ze dan gerust!

Promoties

Bij Fritalicious stellen we regelmatig leuke promoties of akties voor! Zin in lekkere frietjes, snacks of een smakelijk broodje?

Ontdek hier alle promoties!

LEES MEER